Profesyonel Fotoğrafçıların Websitelerinin Özellikleri Nelerdir ?

Profesyonel Fotoğrafçıların Websitelerinin Özellikleri Nelerdir ?

Websitesi nasıl oluşturulmalıdır ? Profesyonel fotoğrafçıların websitesi nasıl olur ? Profesyonel fotoğrafçıların oluşturduğu websiteleri üzerine bir yazı.

1. Mobil uyumluluk

En çok göz ardı edilen ancak günümüzde en önemli konu tabi ki mobil uyumluluktur. Profesyonel fotoğrafçılar trafiklerini izleyerek mobilin ne kadar önemli olduğunu bilirler ve geliştirmelerinin çoğunu mobil üzerine gerçekleştirirler.

2. Karşılama sayfası

Bazı websitelerine bakıyorum tıkladığım zaman ana sayfa dışında her yere gönderiyor beni. O kadar baştan savma yapılmış ki bu kişi ile neden çalışayım diye düşünmeye itiyor beni. Küçük hatalar cidden çok önemli bir alana hitap ediyor olabilirler.

3. Soru cevap alanı

Çoğu kişi fotoğrafçılarla çalışma konusunda ilk defa bir tecrübe edinmek üzere geliyorlar ve akıllarında çok fazla soru oluyor ancak sorma konusunda unutma yada çekingen olabiliyorlar bu nedenle akıllarında bulunan soruları cevaplayabileceğiniz sık sorular alanı çok faydalı bir içerik ortaya çıkarabilir.

4. Portföy

Çoğu fotoğrafçı portföylerini paylaşma konusunda ya çok cimri davranıyorlar yada çok düzensiz paylaştıkları için gören kişiler neye odaklanacaklarını bilemiyorlar. bu nedenle organize bir portföy oluşturmalı ve düzenli olarak güncellemelisiniz.

5. Hız iyidir

Mobil uygulamalara baktığınız zaman hız için tasarlandığını görüyorsunuz ancak çoğu websitesi optimize edilmeden çok düşük hızlarda açılıyor. Bunun sonucunda daha siteye ulaşmadan müşteriler çıkış yapıyorlar. Hızlı olması için eksikliklerin girilmesi gerektiğiniz göz ardı etmeyin.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi