Fotoğrafçıların Websitesi Olması Neden Önemlidir ?

Fotoğrafçıların Websitesi Olması Neden Önemlidir ?

Fotoğrafçıları websitesini nasıl oluşturmalıdır ? Fotoğrafçılık için websitesinin önemi nedir ? Fotoğrafçılık ve websitesi oluşturma üzerine bir yazı.

1. Öz geçmiş yayınlamak

Websiteniz olduğu zaman sitenizin her yeri öz geçmişiniz ile dolacaktır ve isteyen herkes sorunsuz bir şekilde bu bilgilere ulaşarak sizin hakkınızda ve işiniz hakkında bilgi sahibi olabilecektir. Aynı zamanda yaratıcılığınızı da kullanarak oluşturduğunuz bir özgeçmiş müşterileri etkileme konusunda işin büyük bir bölümünü halledecektir.

2. Kategori oluşturmak

Fotoğrafçıların çoğu farklı fotoğraf türleri ile birlikte çalışmaktadırlar ve bunları sosyal medya gibi ortamlarda değişik şekillerde paylaşmaktadırlar. Ancak bunlar aslında düzensiz ve daha çok göze hitap etse insanlardaki oluşturduğu algı bu türde de çekimler yapabiliyormuş algısından ziyade evet güzelmiş algısıdır. Bir websitesine sahip olduğunuzda kategorileri kolayca düzenleyebilir ve karmaşıklığa neden olmadan kolay bir şekilde müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.

3. Kendi oyun parkınıza sahip olursunuz

Eğer websitesinde vakit geçirmekten zevk alıyorsanız ve düzenleme yapmaktan sıkılmayıp değer veriyorsanız websiteniz sizin için bir oyun parkı olacaktır ve müşterilerinize bunu yansıttığınız zaman organik bir şekilde müşterileriniz sizi keşfedecek bu sayede daha fazla iş olanağı elde edeceksiniz.

4. Özgürlük

Sosyal medyada ne kadar istersek o kadar fotoğraf paylaşabiliriz ancak bazı kısıtlama maruz kalmak zorunda kalabiliyoruz bunların başında görüntü kalitesi ve kendini ifade etmede yada kategori oluşturmadaki bazı sorunlar yer alıyor. Kendi websitenizde ise istediğiniz değişiklikleri anlık olarak değiştirip istediğiniz fotoğraf ve yazıları ekleyerek daha kişisel ve özgün bir deneyim yaşatabilirsiniz müşterilerinize.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir