Düğün Fotoğrafçılarının Websitesi Nasıl Olmalıdır ?

Düğün Fotoğrafçılarının Websitesi Nasıl Olmalıdır ?

Düğün fotoğrafçıları nasıl websitesi kurmalıdır ? Düğün fotoğrafçılarının websitesi nasıl olur ? Düğün fotoğrafçılığı ve websitesi oluşturma üzerine bir yazı.

1. Mobil uyumluluk

Artık mobil uyumlu olmayan site neredeyse kalmadı eğer bu işe giriyorsanız mutlaka ve ilk yapmanız gereken şeylerden biri mobil site uyumluluğudur.

2. Alışkanlıkları takip edin

Kendinizden başlayarak bir websitesin de özellikle çok vakit geçirdiğiniz bir sitede ne tür yollarla arama yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz bunları inceleyin ve websitenize uygulayın.

3. Fiyat vermekten korkmayın

Bu işin başındaysanız ve fark edilmek istiyorsanız fiyat vermekten çekinmeyin aksi takdirde kullanıcılar iletişim kurma konusunda çok çekinceli davranacaklardır.

4. En çarpıcı görsel

En çarpıcı ve göze güzel gelen yormayan görseli en başa koymaktan çekinmeyin ama mobil uyumluluğu da unutmadan bunu yapın.

5. Karmaşıklık iyi değildir

Mümkün olan en sade websitesine sahip olmalısınız. Daha detaylı işler için alt kategorileri kullanın ancak karşılama sayfasında mümkün olan en sade içerikleri kullanmalısınız.

6. Güncel değilseniz müşteri kaçar

Bir websitesinde güncel olmaktan daha etkileyici bir şey olamaz. Arada değil sık sık sitenizde güncellemeler yapın blog yazın yeni fotoğraf ekleyin ama güncel kaldığınızdan emin olun.

7. Kişisellik katın

Kendinizi tanıtırken kişisellikten uzaklaşmadan ama eğlenceyi de işinize dahil ederek tanıtımlar yapmaktan çekinmeyin.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi