Düğün Fotoğrafçıları Bloğuna Nasıl Trafik Çeker

Düğün Fotoğrafçıları Bloğuna Nasıl Trafik Çeker

Düğün fotoğrafçıları nasıl trafik oluşturur ? Düğün fotoğrafçı olmanın gereklilikleri nelerdir ? Düğün fotoğrafçısı olma üzerine bir yazı.

1. Geciktirmeyin

Zamanlama çok önemlidir. Çektiğiniz fotoğrafları ne kadar hızlı yayınlarsanız heyecanı o kadar çabuk almış olursunuz. Çok uzun süre beklemek sizi bekleyen kişiler için yorucu olur ve bir noktadan sonra heyecan kaybolmaya başlar. Bunun sonucunda güzel olan işler bile göze kötü gelmeye başlar.

2. Tek bir noktadan paylaşmak

Sosyal medyalar ve websiteleri çok fazla sayıda olması en büyük problemi ortaya çıkarır hangisine daha fazla vakit ayıracağım. Bir noktadan sonra tek bir noktaya yönelmeli ve o alanda ilerlenmelidir yoksa takipçileriniz sizi takip etmekten yorulacaklardır. Trafiğiniz gittikçe düşecektir.

3. Paylaşmaya çağrı yapmak

Sadece sizin yaptığınız paylaşımlar belirli bir noktaya kadar etki edecektir ancak çalıştığınız kişilerin hizmetinizi sosyal medya ve diğer mecralarda paylaşması büyümek ve trafik artışı için en büyük yardımcılardandır.

4. Birlikte çalıştığınız insanları unutmayın

Sadece müşterilerinizi değil birlikte çalıştığınız firmalar stüdyolar varsa onlarla da iletişim halinde kalmalı ve organizasyonunuzun bir parçası olarak aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunmalısınız.

5. Sosyal olmalısınız

Sadece sosyal medyada sosyal olmaktan bahsetmiyorum ne kadar yoğun olduğunuzun bir önemi yok sosyal değilseniz malesef gittikçe ortamdan ve toplumdan uzaklaşmakta ve uzun vadede hem müşteri hem de aile kaybetmeye başlarsınız. Ancak bir bloğunuz olduğunu insanlara aktif bir şekilde aktarabilirseniz çok sadık bir kitle yaratabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi