Zhiyun Crane M2 Duyuruldu

Zhiyun Crane M2  Duyuruldu

Bu gün yapılan bir etkinlik ile birlikte Zhiyun firmasının yeni piyasaya çıkarmış olduğu Crane M2 modeli tanıtıldı. Gimbal piyasasında uzun süredir yenilikçi ve çıkardığı uygun fiyatlı ürünler ile tanınan Zhiyun firması yeni çıkardığı Crane M2 ile piyasa yerini sağlama alacak gibi görünüyor.

Zhiyun Crane M2 diğer çıkarmış olduğu bir çok üst seviye ürününde yer alan POV, Vortex modu ve daha hızlı tepkiler verebilen GO modunu yeni Crane M2 modeline dahil etmiş durumda. Eskiden beri üzerinde bulunan kullanıcıların çok fazla tercih ettiği pan ve tilt hareketleri ile vlog ve selfie çekenler için selfie moduda hala üzerinde yer almaya devam ediyor.

Zhiyun Crane M2 Genel Özellikleri

Harika uyumluluk: Kompakt fotoğraf makineleri, hafif aynasız makineler, aksiyon kameraları, akıllı telefonlar ile uyumluluk.

Hızlı kilit: Gimbal üzerine yer alan kilit tuşu ile anında gimbalı kilitleyebilir yada kilidi bırakabilirsiniz. Çanta yada cebinize koymak istediğinizde hızlı bir çözüm.

Akıllı denge: Her seferinde yeniden ayar yapmaktan kurtaran kolay ayarlama için üzerinde hizalama göstergesi.

Yeni yaratıcı modlar: POV Modu, Vorteks Modu, GO Modu, Pan Takip Modu, Tilt Takip Modu, Kilitleme Modu.

WiFi ve Bluetooth kontrolü: Kolay bir şekilde mobil uygulama ile kontrol edilebilir, aynı zamanda destekleyen fotoğraf makinelerini gimbal üzerindeki tuşlar kontrol edebilirsiniz.

Zoom kontrolü: Gimbal içerisinde yer alan wifi yada bluetooth ile cihanızı gimbala bağladığınız zaman zoom in yada out yapabilirsiniz.

OLED Ekran: Üzerinde bulunan OLED ekran ile hangi mod da olduğunuzu kolayca anlayabilir, kalan piliniz görebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Taşıma kapasitesi : 130-720g

Bluetooth : Bluetooth 4.2

Pil kapasitesi : 1100mAh

Pil ömrü : 7 saate kadar

Şarj süresi : 2 saat (İstenirse USB ile şarj edilebilir.)

Ağırlık: 499gr

Bu yeni gelen özellikler ve sağladığı bazı taşıma ve hareket halinde şarj olma özellikleri ile birlikte yine sektörde rakipleri ile bir yarışa hazır olduğunu gösteriyor açıklanan satış fiyatı ise ABD için 249$ olarak belirlenmiş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir