BEBEK FOTOĞRAFÇILIĞINDA YAYGIN OLARAK YAPILAN HATALAR

BEBEK FOTOĞRAFÇILIĞINDA YAYGIN OLARAK YAPILAN HATALAR

Bebek fotoğrafçılığı hataları nelerdir ? Bebek fotoğrafçılığı nedir ? Bebek fotoğrafçılığı hakkında bilgiler.

1. Karşılaştırma

Çoğu kişi için bebek fotoğrafçılığı başkalarından görüp yapma şeklinde ortaya çıkmaktadır. Bu sayede aslında kendinizi hızlı geliştirme sektörü tanıma olanağı elde edersiniz. Ancak insan doğası nedeniyle kıyaslama ve başkalarının yerinde kendini görmeye çok eğilimlidir. Bu nedenle hareketlerini diğer kişilerin yaptığı gibi tasarlamayı seçebilirler. Bu büyük bir hata olacaktır karşısındakinin yerine kendinizi koyarsanız kısa süre içerisinde duracak ve ilerleyemeyeceksiniz. Empatiden bahsetmiyorum taklit etmeden bahsediyorum buraya dikkat.

2. Bebek sevmemek

Çocuk veya bebekler konusunda bilinmesi gereken net bir konu varsa oda çok gürültü ve istediğiniz fotoğrafı çekmeniz için bir talepte bulunamamanızdır. Bu nedenle çelik gibi bir dayanıklılığa sahip olmalı ve hoşgörülü olmalısınız. Özellikle bebekleri ürkütmeniz çok uzun süre o bebek ile çalışamayacağınız anlamı taşımaktadır.

3. İletişim kurmamak

Bebekler hakkında en iyi bilgiyi alabileceğiniz kaynağı atlamak çok büyük bir hatadır. Bebekleri anlamak ve davranışlarını anlamak için evebeyinlerinden detaylı bir bilgi almalısınız. Fotoğraf çekimlerin önce görüşmeli ve güçlü bir bağ oluşturmalısınız. Ailenin faydasını gözetmeyi unutmayın.

4. Diğer bireyler

Ailenin diğer bireylerini dahil etmeden bebek fotoğrafı çekmiş sayılmazsınız. Anne, baba, kardeşler kesinlikle fotoğrafta yer almalı bu fayda açısından aileye daha uygun olacaktır. Amacınız ailenin mutluluğunu belgelemektir soğuk bir bebek fotoğrafı ortaya çıkarmak değil.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir