FOTOĞRAFÇILARI NEDEN DÜZENLİ BİR İŞTE ÇALIŞMALIDIRLAR ?

FOTOĞRAFÇILARI NEDEN DÜZENLİ BİR İŞTE ÇALIŞMALIDIRLAR ?

Fotoğrafçıları neden düzenli bir işte çalışmalı ? Fotoğrafçılar ek iş yapmalı mı ? Fotoğrafçılığın bazı çalışma zorlukları ve nasıl aşılacağı hakkında bir yazı.

Fotoğrafçılık kimileri için bir hobi kimileri için profesyonel para kazanılan bir iş bu ikisinin arasında kalmış olanlar için işlerine yarayabilecek bir yazı olduğunu düşünüyorum.

1. Düzenli gelir

Kısa süreli yada sezonluk işlere göre daha fazla ve düzenli bir gelir olanağı elde edersiniz. Bu sayede daha az stres yaşar ve fotoğrafçılık işinizi yapmaya daha kolay adapte olabilirsiniz.

2. Müşteri seçebilmek

Fotoğrafçılık tek gelir kaynağınızsa çoğu zaman müşteri seçme şansınız çok azalır ve baş ağrısına neden olan müşterilerin sayısında bir artış olur bu nedenle düzenli bir işte çalışıyorsanız bir tarafta güvenceniz olduğu için müşterilerinizi seçmek bir fırsat kolaylığı sağlayabilir.

3. Yüksek maaş

Çoğu durumda fotoğrafçılıktan kazanacağını ücretlerden daha yüksek bir ücret elde edebilirsiniz. Bu ay sonunu getirebilecek miyim derdi olmadan çalışabilirsiniz. Ayrıca patrondan daha çok ücret talebinde bulunabilirken müşteriden bunu yapmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.

4. Verimliliğiniz artar

Düzenli işinizden çok daha az zaman kalmaya başlayacak fotoğrafçılığa ancak. Pek çok durumda daha az zaman verimlilik artışına ve daha akıllıca kararlar almanıza sebep olur. Bu nedenle tıkandıysanız yada yetenekleriniz zayıfladıysa bu verimlilik artışını tetikleyebilir.

5. Farklı iş yeri

Fotoğrafçılık dışında bir sektörde çalışmak bakış açınızı değiştirecek ve bu sayede daha yaratıcı olabileceksiniz. Farklı yerler görecek yeni tecrübeler elde edecek ve bunları fotoğrafçılığınıza uygulama konusunda daha rahat hareket edebileceksiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir