MÜŞTERİNİZLE TOPLANTI YAPMANIN FAYDALARI

MÜŞTERİNİZLE TOPLANTI YAPMANIN FAYDALARI

Müşterinizle nasıl toplantı yapmalısınız ? Müşterinizle ile nasıl görüşmelisiniz ? Fotoğrafçıların iletişim kurması hakkında bilgiler.

Çoğu kişi genelde sosyal medyayı kullanarak bir toplantı yapmayı tercih etse de bu işte özellikle yeni olanların özellikle yüz yüze toplantı yapmalarının faydalarından bahsediyorum.

1. Dikkat çekebiliyorsunuz

Müşteriler sosyal medyanın etkisiyle birlikte çok fazla fotoğrafa ve yalan yanlış birçok bilgiye maruz kalmaktadırlar. Çoğuda bir konu hakkında net bir bilgi sahibi olmadığı için bir tedirginlik ortaya çıkıyor. Buda odaklanmayı zorlaştırıyor ancak müşterinizle yapacağınız bir toplantı var olan sorunların büyük bir kısmının yok olmasını sağlayacaktır.

2. Müşterilerinizin dilinden anlıyorsunuz

Müşterilerinizin sosyal medya ile yansıtamadığı bir dil farkı oluyor ve iletişim konusunda en önemli unsur olan dil kavramı doğrudan bir görüşme ile çözüme kavuşuyor. Çoğu müşteri bir çok bilgi ile karşılaşıyor ve odaklanamadığı için bunları doğru aktarma konusunda hatalara düşebiliyor. Bu noktada bir görüşme aslında aktarılmak isteneni çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

3. Kişilik öğrenme

Her müşteri farklı kişiliklere sahip olduğu için ne kadar iletişim kurar toplantı yaparsanız o kadar çok bilgi sahibi olursunuz. Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve kendi farkındalığınızı oluşturma konusunda o kadar çok bilgi sahibi olursunuz. İşleriniz bir noktada çok iyi bir gelişim gösterecektir.

4. Bağlılık

Sosyal medya dışında kurulan ilişkiler daha sağlam oldukları için müşterilerin ile kuracağınız ilişkiler uzun vadede daha faydalı olacak ve müşteri sadakati elde etmiş olacaksınız. Kırılgan olmayan bir bağlılık her zaman sizi daha ileriye taşıyacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir