BİR FOTOĞRAFÇILIK BLOĞUNA NEDEN İHTİYAÇ DUYARSINIZ ?

BİR FOTOĞRAFÇILIK BLOĞUNA NEDEN İHTİYAÇ DUYARSINIZ ?

Fotoğrafçılık bloğu nedir ? Fotoğrafçılık bloğu nasıl yazılır ? Blog oluşturma üzerine bir yazı.

1. Fotoğrafçılık bloğu büyüme aracıdır.

Sosyal medya gibi görünmez olunan hazır yerlerde bloglar harika bir büyüme aracıdır siz ve işleriniz bu sayede çok hızlı bir şekilde büyüyebilir.

2. Size ait

Kurmuş olduğunuz blog isim haklarıyla birlikte tamamen size aittir ve yanlış bir şey yaptığınızda daha düzeltmeye olanak vermeden kapatılma tehlikesi yoktur.

3. Fotoğraflarınızı istediğiniz gibi gösterebilirsiniz

Sosyal medyada fotoğraflar ciddi anlamda sıkıştırmaya uğradıkları için çoğu fotoğraf berbat bir hale gelmekte ve yüklemek bazen çileli bir hal alabilmekte ancak bloğunuzda istediğiniz gibi paylaşma özgürlüğüne sahipsiniz.

4. Fotoğraftan daha fazlasını paylaşabilirsiniz

Sosyal medyalarda malesef ana konu hep fotoğraf olduğu için bloğunuzda yazıdan videoya kadar geniş bir çerçevede istediğinizi paylaşmakta özgürsünüz.

5. Hikaye

Fotoğrafların çoğunu harika kılan öğe iyi bir hikayeye sahip olmalarıdır. Bu nedenle paylaştığınız fotoğraflar ile ilgili harika hikayeler oluşturabilir ve takipçilerinizle özgürce paylaşabilirsiniz.

6. Bağ kurma

Sizi özellikle websitenize gelip okuyan diğer kullanıcılar harika bir bağ kuracak ve sosyal medya gibi kırılgan bir bağdan uzak bir iletişim olanağınız olacak.

7. Gelişiminizi görebilirsiniz

İstatistik araçları sayesinde büyümenizi görebilir hangi konular hakkında ne gibi içerikler üreteceğinizi görebilirsiniz. Bu sayede verimliliğiniz ciddi oranda artış gösterecektir.

8. Analiz

Bloğunuzda ki bir çok konuyu rahat bir şekilde analiz edebilir ve kolay ve çabuk değişiklikler ile daha ilgi çekici değişik içerikler oluşturmada kullanabilirsiniz.

9. Yeni fırsatlar

Özellikle o en çok aranana sponsor gibi unsurlara ulaşma konuda sosyal medyadan çok daha kolay ve zahmetsizdir.

10. Yazınızı geliştirir

Hikaye anlatmakla birlikte harika bir yazı geliştirme aracıdır. Geriye dönüp baktığınızda yeni fikirler ile dolmanızı sağlar.

11. Hobi aracıdır

Blog yazmakta fotoğrafçılık gibi bir hobi aracı olabilir ve ilerlemenize bağlı olarak profesyonel bir seviyeye gelme ihtimali bulunur.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir