Fotoğrafçı olarak başarıya ulaşamamanızın 5 sebebi

Başarılı olmak isteyen fotoğrafçıların yaptığı hatalar nelerdir ? Fotoğrafçı olarak nasıl başarıya ulaşırsınız ? Başarılı olmak üzerine bir yazı.

Özellikle bir süredir fotoğrafçı olan kişilerin kendine para kazanamamaya yada ün kazanamamaya başladığı zamanlarda sorduğu bir sorudur neden başarılı olamadığı, neden fark edilmediği, Acaba sorunu bulmak için bir arayış içerisine hiç girdin mi ?

1. Tembelsin

Neden iş alamadığını yada iyi fotoğraf çekemediği sürekli sorguluyorsun ama hiç çıkıp gerçekten çaba gösterdin mi ?

2. Zamana ayak uyduramıyorsun

Değişen teknolojiler ile birlikte gelişen ve değişen dünyaya hızlı bir şekilde ayak uyduramıyorsun ve bu konuda geride kalmak için sürekli olarak diretiyorsun.

3. Rekabetten şikayet ediyorsun

Rekabet her zaman ve her dönemde olmuş şeylerdir. Sanayi devrinde de rekabet vardı günümüzde de rekabet var. Ancak seni ön plana çıkarak olan gerçekten ortaya koyduğun değerli çalışmalar ve çok çalışma olacaktır.

4. Sosyal medya kullanımı

Sosyal medyayı nasıl doğru kullanacağını tam olarak bilmiyorsun. Belirli bir yol haritası çizmeli ve doğru zamanda doğru içerikler paylaşarak bir sosyal medya kullanıcısına dönüşmelisin.

5. Fotoğrafların iyi değil

Yeterince fotoğrafa ve fotoğrafçılığa vakit ayırmıyorsun. Bunun sonucunda istediğin gibi gelişemiyorsun ve fotoğraflarının kalitesi de yeterli seviyede artmıyor.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir