GoPro Hero8 Black Yeni Özellikleriyle Tanıtıldı

GoPro Hero8 Black Yeni Özellikleriyle Tanıtıldı

GoPro markası yeni özellikleriyle piyasaya çıkardığı aksiyon kamerası GoPro Hero8 Black modelini tanıttı.

Aksiyon kamera piyasası bir dönem ciddi anlamda çok rekabetin olduğu bir ortamdı ancak birkaç firma sağ çıkmayı başardı ve son dönemde ürettiği kameralar ile kötü yorumlara maruz kalsa bile GoPro yerini korumayı her zaman bildi. Yeni çıkardığı Hero8 Black modeli ile pastadaki dilimi arttırmanın yeni yollarını aradığı açıkça belli oluyor. Çünkü bir çok farklı özelliği GoPro markasının hızından beklenmeyecek yenilikler ve geliştirmeler ile geliyor. GoPro Hero8 Black modelinin teknik özelliklerine bakalım.

GoPro Hero8 Black Özellikleri

1. Mod Özelliği

GoPro Hero8 Black üzerinde bulunan dahili giriş yerlerine mikrofon, ekran ve ışık gibi bir çok farklı harici ürünü ekleyebiliyorsunuz. Sanırım bu özellikler ile aksiyon tutkunlarını değil vlog meraklılarını hedeflediklerini açıkça gösteriyorlar.

2. Dijital lensler

En başından beri bildiğimiz açıların değişmesi özelliği hala devam ediyor. Süper geniş açı, geniş açı, bozulmadan normal açı, dar açı

3. HyperSmooth 2.0

Daha önce görüntü sabitleme özelliği olan hyper smooth özelliği daha da geliştirilerek hyper smooth 2.0 halini almış. Tabi görüntüler hala sarsıntısız ve oldukça dengeli.

4. TimeWarp 2.0

Hızlandırılmış görüntülerin görüntü sabitleyici ile birlikte kullanılmasıyla elde hızlandırılmış video kalitesini oldukça geliştirmişlerdi bu mod bir üst seviyeye taşınmış.

4. SuperPhoto + Geliştirilmiş HDR

Yüksek kaliteli fotoğrafları çekmek için Hero8 Black modeline yeni görüntü işleme özelliği eklenerek daha doygun ve canlı fotoğraflar verme imkanı sunuyor. Bu sayede fark etmediğiniz fotoğraf detaylarını ortaya çıkarabilirsiniz.

5. LiveBurst Modu

Siz daha deklanşöre basmadan 1.5 saniye önce ve sonra olmak üzere toplam 90 fotoğraf çeker böylece çekilen bu fotoğraflar arasından en iyi anı yakalama şansınız olur. Aynı zamanda 4K olarak 3 saniye video da çekme şansınız var.

6. Nightlapse Modu

Geceleri zaman atlamalı fotoğraf çekmekten hoşlanıyorsanız geceleri de bu olanağı daha geliştirilmiş işleme teknolojisi ile kaçırmayacaksınız.

7. Yüksek kaliteli ses

Üç adet mikrofon ve etkili rüzgar ve gürültü engelleyici ile kamera üzerinden daha kaliteli ve temiz ses alabilirsiniz.

8. Sağlamlık ve suya dayanıklılık

10 metreye kadar suya karşı herhangi bir ek ürün gerektirmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca düşmelere karşı dayanıklı olduğu belirtilmiş ancak bunun kendi ağırlığının bir avantajı olduğunu bunun için ek bir koruma olmadığını unutmamalısınız.

Bahsedilmesi gereken diğer özellikleri ise 4K 60FPS ve 1080P 240FPS kayıt yapabiliyor. Bir önceki hero 7 modelinden %14 daha hafif. 12 MP fotoğraf çekebiliyor.

Çıkış Fiyatı 430$

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir