Düğün Fotoğrafçılığında Müşterinizde Güven Oluşturmak İçin 5 İpucu

Düğün Fotoğrafçılığında Müşterinizde Güven Oluşturmak İçin 5 İpucu

Düğün fotoğrafçılığı nasıl yapılır ? Düğün fotoğrafçıları müşteri ile nasıl iletişim kurmalıdır ? Düğün fotoğrafçılığında güven üzerine bir yazı.

Çoğu kişi düğün fotoğrafçılığını hafife almakta ve karşısındakilerin de birer insan olduğunu unutabilmektedirler. Müşterinin beklentisini yanlış anlamakta yada yanlış yönlendirilmiş müşteri ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Bu gibi durumlar hayat kurtarıcı olan müşteri üzerinde oluşturduğunuz güven olacaktır.

1. İlk resim harika olsun

Kabul edelim müşterileriniz bir fotoğraf uzamanı değil ve sizi de harika fotoğraflarınız için seçtiler. O halde sizin hakkınızdaki tüm düşünceleri nasıl olumlu yapabilirsiniz ? Tabi ki ilk fotoğrafı harika bir şekilde çekerek. Bunun kolay yada zor olduğunu söylemiyorum. Ama harika olması gerektiğini söylüyorum.

2. Övgü

Olumluluk için elinizdeki en iyi şansınız çifte karşı söylemiş olduğunuz sözler olacaktır. Bu sayede iletişim konusunda çok daha ileri gidebilirsiniz.

3. İyi fotoğraf göstermek

Çektiğiniz fotoğraflara çifte gösterirken en iyi olanları seçin ve sıradaki çekimi birlikte planlayın daha iyi anlamalarını ve mutlu olmalarını sağlarsınız.

4. Müşterilerinizi eğitin

Müşterileriniz profesyonel bir model değilse muhtemelen neyi nasıl yapacaklarınız bilmezler ve bunları uzaktan söyleyerek yapmalarını sağlayamazsınız. Bu nedenle ne yapmaları gerektiğini dikkatli bir şekilde anlatarak onları eğitin.

5. İletişim kurun

Müşterilerinizle hem yaptığınız iş hakkında hem de gelecekteki potansiyel işler hakkında iletişim kurun bu sayede sürdürülebilirlik konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir