Küçük Fotoğrafçılar Nasıl Büyük Görünür ?

Küçük Fotoğrafçılar Nasıl Büyük Görünür ?

Fotoğrafçı olarak büyük görünmenin yolları nelerdir ? Nasıl daha dikkat çekici bir fotoğrafçı olabilirsiniz ? Büyük bir fotoğrafçı olmak üzerine bir yazı.

1. Tanıtım videosu

Fotoğrafçıyı tanıtan en önemli günümüz video dünyasında önemli bir unsur videodur. Tanıtımlarınız da kullanacağınız harika bir video oluşturmaya odaklanmalısınız.

2. Tavsiye almak

Her çalıştığınız kişiden tavsiye vermesini isteyin. Bu noktada ortaya koyduğunuz işin etkileyiciliği çok önem taşımaktadır. Tavsiyeler belki bir hafta sonra işe dönmez ancak bir yıl sonra bile dönse bu sizin için olumlu sonuçlanacak.

3. Teşvik vermek

Tavsiyeden sonra işinize yarayabilecek en güzel olaylardan biri teşvik vermektir bir indirim veya ücretsiz çalışma yada hediye vermek çok faydalı bir tanıtım olacaktır.

4. Optimize olmak

Küçük fotoğrafçılar genel olarak yerel çalıştıkları için en çok gözardı edilen konu konum optimizasyonudur. Bunun en çok maruz kalının problemi ise arka sokağında fotoğrafçı olsa bile müşterinin bunu bilmemesidir. Bu nedenler temel konum optimizasyonunuzu iyi yapmalısınız.

5. Blog yazmak

Blog çağımızda çok az okunuyor olsa da hala geçerliliği olan ve fotoğrafçının fikirlerini yansıtan güzel bir sistemdir.

6. Etkinlikler

Çevrede olan etkinliklere katılmaya ve oralarda çeşitli yetkililer ile karşılaşarak kendinizi onlara tanıtmalı ve yaptığınız işleri akılda kalıcı bir şekilde paylaşmalısınız.

7. Yardımseverlik

İşiniz sadece para kazanmak değil yardımsever olun ve size gelen yardım isteklerine karşı tepkisiz kalmaktan çekinin.

8. Kartvizit hala kral

Kartvizitler çoğu zaman alınıp cebe koyulup unutulan nesneler olsa bile güzel ve iyi tasarlanmış bir kaliteli kartvizit kendisine baktırmayı bilir.

9. Yorum alın

Müşterilerinizden ve çevrenizden yorum almayı bilin. Gelen öneri ve istekleri iyi değerlendirin. Dışarıdan bir göz her zaman yardımcı olabilecek bir unsurdur.

10. Ağ oluşturma

En önemli büyüme aracı sağlam ve kaliteli bir ağ oluşturmaktır. Bu malesef zaman alan ve uzun sürelerde fayda sağlayan bir süreçtir bu nedenle dayanmayı iyi bilmelisiniz. Kolay pes etmek tüm inşaatın yıkılması anlamına gelecektir.

Okuduğunuz İçin teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir