Kendi Fotoğraf Bloğunuza Sahip Olmanız İçin Nedenler

Kendi Fotoğraf Bloğunuza Sahip Olmanız İçin Nedenler

Fotoğrafçılık bloğu nasıl oluşturulur ? Fotoğraf bloğu oluştururken nelere dikkat edilmelidir ? Fotoğraf bloğu üzerine bir yazı.

Blog yazma işi sosyal medya ile birlikte çoğu sektör için öldü gibi görünüyor olsa da hala işini iyi yapan ve içerikleri kaliteli olan kişiler için diğer tüm medya araçlarından daha güçlü olmakta ve içerikleri insanlara doğrudan ulaştırma konusunda en başarılı kaynaklardan biri olarak hayatına devam etmektedir.

1. Samimi bir kitle oluşturun

Özellikle blog kitleleri sosyal medya ile birlikte azalmış olsa da daha kaybolmadılar sadece verilecek olan hizmetin kaliteli olmasını bekliyorlar. Eğer doğru bir blog oluşturabilirseniz harika bir samimi kitleniz olacak.

2. Kendi kurallarınızı koyarsınız

Diğer medya platformlarının kurallarına uymadan istediğiniz yazıları ekler istediğiniz fotoğrafları koyabilir ve düşüncelerinizi paylaşırken özgür bir davranış sergileyebilirsiniz.

3. Yaratıcılığı tetikler

Sosyal medyanın aksine hikaye ve duygu oluşturmada bloglar hala kraldır. Çoğu kişi gerçekten değer vererek bloglarda vakit geçirir ve buda size yaratıcılığınızı geliştirecek harika bir motivasyon kaynağı olacaktır.

4. Başkalarına bilgi aktarma

Bloglar özellikle kişilerin düşünceleri ve verdiği bilgiler ile onları okuyan kişiler harika bir ilham kaynağı olabilir. Bilmediği teknikleri öğretebilir fotoğrafçı ile daha fazla yakınlaşmasını sağlayabilirler.

5. Sosyal medya standartlarından çıkarsınız

Sosyal medyada fark edilmesede çok fazla sınırlama vardır ve sürekli olarak denetlenme içerisinde olduğu için düzenli olarak bir sosyal medya hesabı yönetseniz bile yarın ne olacağını bilemediğiniz için bir anda her şeye sıfırdan başlama riski fazlasıyla bulunmaktadır. Bu nedenle daha özgür bir platform elde edersiniz.

6. Analiz etmeyi kolaylaştırır

Sosyal medyada şirketlerin verdiği analizlerden daha iyisini almanızı ve bunlarla gerçek bir veri oluşturmanızı sağlar. Aynı zamanda daha kolay hareket etme olanağı elde edersiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medya takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir