Fotoğraf İşlerinizi Neden Bir Kafede Görüşmemelisiniz ?

Fotoğraf İşlerinizi Neden Bir Kafede Görüşmemelisiniz ?

Fotoğrafçılar nasıl görüşmeler ayarlamalıdır ? Fotoğrafçılar müşterileri ile nasıl iletişim kurmalıdır ? Fotoğrafçılar ve müşterileri üzerine bir yazı.

1. Gürültü

Çok fazla insanın olması kütüphane değilse gürültüyü de beraberinde getirecek ve müşterinizle iletişim artık kopma noktasına gelecektir sakın çok gürültü barındıran kafe gibi ortamlarda buluşma ayarlamayın.

2. Gizlilik

Bir fotoğrafçı olarak bazı konuların gizliliği önemlidir ve müşterinize sunum yaparken kafe gibi herkese açık ortamlarda bir şeyler göstermek tanıtmak oldukça güç ve gizliliği zorlayıcı unsurlardır. Göz ucuyla bakışlara maruz kalırsınız rahatsızlık verici bir durum.

3. İntiba

Herkese açık yerlerde müşterinizle buluşmak sizin yaşıtınız için hoş karşılanabilir ancak bu üzerinizde harika bir intiba bırakacak anlamı taşımamalıdır. Olumsuz ve güven kırıcı bir durum oluşturabilir bu nedenle bir ofisinizin olması harika olacaktır.

4. Konfor

İnsanın en rahat hissettiği alan genelde en konforlu olan yerlerdir ve bir kafenin binlerce popoya maruz kalmış sandalyesi ne senin neden müşterin için iyi bir seçenek değildir sallanan masayı da saymıyorum aklında bulunsun.

5. Diğer seçenekler

Aslında bu seçenekleri yaymak ve uzatmak mümkündür ama yukarıda saydığım maddeler ile işin özünü sana aktarabildiğimi düşünüyorum kararınızı buna göre vermelisiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir