Bir Fotoğrafçının Websitesinde Bulunması Gereken 3 Temel Unsur

Bir Fotoğrafçının Websitesinde Bulunması Gereken 3 Temel Unsur

Fotoğrafçıların websitesi nasıl olmalı ? Fotoğrafçıların websitesi nasıl oluşturulmalı ? Fotoğrafçılık ve websitesi unsurları hakkında bir yazı.

1. Ziyaretçileri siteye çekmeye odaklanmayın

Bir websitesine çeşitli yollar yardımıyla çok fazla ziyaretçi çekebilirsiniz. Ancak websitenizin değerini arttıran şey milyonlarca insanın ziyaret etmesi değildir. Bu noktada ürettiğiniz içeriklerin kalitesi en önemli unsurdur. Ne kadar vakit geçirmelerini sağlarsanız o kadar kaliteli bir websitesine sahipsiniz demektir. Websitenizde daha önce sorulmayan yada cevap bulunmamış ilgi uyandırıcı içerikler oluşturmaya odaklanmalısınız. Standart bir kalıp malesef işe yaramayacaktır. Ayrıca websitenizin tasarımı da gerçekten önemli hale gelmektedir bu sebeple para harcamaktan çekinmeyin.

2. Ziyaretçilerinizle iletişim kurun

Aranızda bir bağ olmasını ve kendinize bağlı bir kitle olmasını istiyorsanız gerçekten samimi bir ilişkinizin olması gereklidir. Bu sebeple mümkün olan en fazla yöntemle iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Sıcak ve sevgi dolu bir ortam işin anahtarı.

3. Kaliteli yazı yazmak

Mükemmel bir fotoğrafçının çektiği en kaliteli fotoğraf bile bir hikayeye sahip olmalıdır. Bu fotoğrafın duygusunu yansıtan en önemli unsurlardandır. Bu nedenle websitenizde yazılarınızın kalitesini mümkün olan en yüksek seviyede tutmalısınız. Acele etmeden belkide haftalarca üstüne düşünerek yazmalısınız.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir