Fotoğrafçılar Websitesi Oluştururken Nelere Dikkat Etmeli

Fotoğrafçılar Websitesi Oluştururken Nelere Dikkat Etmeli

Fotoğrafçılar websitelerini nasıl oluşturmalı ? Fotoğrafçıların websitelerinde neler bulunmalı ? Fotoğrafçılık ve websitesi kurma üzerine bir yazı.

1. Kendiniz websitesi yapmayın

Daha önce böyle bir işe girişmediyseniz yada kendiniz yapsanız bile baştan savma yapacaksanız bırakın işi daha iyi bilen bir başkası websitenizi tasarlasın. Siz daha sonra gerektiği yerlerde küçük müdahalelerde bulunun.

2. Basit tasarım

Websitesi demek müthiş büyüklükte her noktada bir kolu bulunan bir tasarım değildir. Olabildiğince anlaşılır ve basit tutmalısınız. Müşterileriniz daha iyi anlayacaklardır.

3. Portföy ekleyin

Portföy eklemeyi mutlaka unutmayın. Özellikle en iyi fotoğrafları eklemek için çok fazla ekleme yapmayın. Bunun yerine oldukça sade ve güzel bir portföy oluşturmaya odaklanmalısınız.

4. Hakkında kısmını unutma

Oldukça sade bir hakkında kısmı eklemelisin. Okuma süresininde hesaplayıp olabildiğince hızlı ve anlaşılabilir bir hakkında kısmı oluşturmalısın.

5. Blog yazmak

Websitesi oluşturup müşteri beklemek kadar websitene gelenlere bir şeyler vermek de önemlidir. Bu nedenle yararlı blog yazıları çok faydalı olacaktır.

6. SEO yapın

Websitesinizi topluluklara ulaştırmak istiyorsanız iyi bir SEO`ya sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Ancak bu sayede daha fazla insana ulaşmayı sağlayabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi