Profesyonel Fotoğrafçıların Websitesinde Bulunması Gereken 5 Özellik

Profesyonel Fotoğrafçıların Websitesinde Bulunması Gereken 5 Özellik

Profesyonel fotoğrafçıların websitesi nasıl olmalı ? Fotoğrafçılar websitelerini nasıl oluşturmalı ? Fotoğrafçıların websitesi kurması üzerine bir yazı.

1. Kalite

Aslında söylerken biliyoruz bunu dediğimiz ancak şöyle bir düşündüğümüzde çok yüksek bütçeli siteler dışında pek rastlamadığımız bir unsurdur kalite. Siteye giren kişiler için ciddi bir ön yargı unsurudur. Müşterilerini bu alanda karşılarsınız ve bir ön fikir oluşturmalarını sağlarsınız.

2. Website hızı

Hız sosyal medyadan aşina olduğumu önemli bir unsurdur. Bu nedenle dikkat etmemiz gereken bir özelliktir. Websitenizde hızlı olmayan her yer sizin kaybedeceğiniz bir müşteri anlamı taşımalıdır. Bu nedenle çoğu optimizasyonu iyice yaptığınızdan emin olmalısınız.

3. Özelleştirilebilirlik

Websitesi müşteriniz için olduğu kadar sizin içinde özel ve kullanışlı olmalıdır. Zor bir websitesinde sırf uygun yada ucuz diye çalışmaya başlarsanız günün sonunda karşılaştığınız problemler ile başka bir sisteme geçmekte hem zorlanırsınız hem de sizdeki yaratıcılığı ve düzenleme aşkını söndürür.

4. Sadece siz ziyaret etmiyorsunuz

Websitenizde müşterileriniz için bir alan oluşturmayı düşünebilirsiniz. bu daha kullanışlı ve kişisel bir alan yaratacaktır. Bu sayade daha fazla vakit geçirecekler ve sizin hakkınızda daha olumlu izlenimlere sahip olacaklardır.

5. Blog oluşturmak

Çoğu zaman blog oluşturmak bir külfet olarak kabul edilmesine rağmen günümüzün hala geçerliliğini yitirmemiş bazı kategorilerinden biridir. Bu nedenle bir blog sahibi olmak cidden önemlidir ve içeriklerinizi düzenli olarak yenilemek daha fazla müşteri çekebilmek için önemli bir araçtır.

Okuduğunuz için teşekkürler beni sosyal medyada takip etmeyi unutmayın. Reyhan Hamdi